Vilken toppenvecka det blir!

Åh, vilken vecka det här kommer bli! Eller bli och bli, det är ju redan onsdag så man kan väl säga att det just nu är en toppenvecka och jag ser fram emot resten.
En av anledningarna är att jag faktiskt är ledig ända tills på Lördag och har varit ledig sedan söndagskväll. Så lång ledighet och inga direkta planer ger utrymme till träning.
Veckan började med ett Medel/pulspass som var lika roligt som föregående vecka. Resten av veckan ska jag träna Medel/styrka, Core/spinning och Kibox. Kibox får det bli både Fredag och Söndag. På söndag har jag en "kiboxdate". Jag träffade nämligen henne som jag ibland har boxats med på passet i måndags och tog mod till mig och frågade om hon möjligen skulle köra något pass i veckan, och det skulle hon ju så nu ska jag för en gångs skull gå på ett kiboxpass och veta att jag får ett riktigt bra motstånd! Det ser jag fram emot!

Förutom träning så ska jag lägga lite tid på tomtletning, vilket inte är helt lätt...eller leta är ju lätt men hitta något bra är svårare.
I väntan på att hitta tomt kan det kanske bli en annan lägenhet som mellanlandning. Imorgon ska vi på visning i en vacker och lagom stor sekelskiftslya på 100kvm :) Den som lever får se......

....Nu tomtletning!


Kommentarer
Postat av: Andrej

Jag längtar efter att kunna se fram mot en vecka även om den innebär arbete. Vilket inte är fallet just nu. suck

2010-11-03 @ 20:36:12
URL: http://www.rysken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0