Nu ska här kokas ägg!

Om ni glömt....jag älskar ägg! Ser så fram emot att sambon kommer hem med lite bröd som jag kan göra goda äggsmörgåsar av. Borde förmodligen ätit dom innan Skivstång/spin passet på 85 min som verkligen sög musten ur mig. Det var så tungt och jobbigt. Jag tycker nästan aldrig att det känns så. Jag brukar bara bli mer och mer laddad ju tuffare det är men idag var något ut över det vanliga och jag längtade från första början efter att det skulle vara över......fy vilket hemsk känsla!

Hoppas på bättre glöd till morgonens Kiboxpass. Funderar på att köpa handskar till det med det får nog vänta lite. Jag får hålla till godo med lånehanskarna ett tag till. Bra tips på handskar, någon?

Nehä, tända lite mysljus, koka en massa ägg och vänta på kärlekan då! :) 

Hejsvejs!

 

Å jäklar!


Två hela veckor sen jag var inne och skrev! Dagarna har bara gått och jag har faktiskt inget bra svar på varför jag inte skrivit, för tränat har jag ju gjort som vanligt förstås:) Och den övriga vardagen har inte skilt sig ifrån hur den sett ut de senaste åren......

Kanske har jag haft tankarna på annat ändå. Jag går fortfarande och grubblar på framtiden och slits mellan ett tillstånd där jag känner mig trygg i att saker och ting ändå kommer lösa sig på ett bästa sätt till att känna fullständig maktlöshet inför framtiden där katastroftankarna skrattar hånfullt.

Det kanske är 30-årskrisen i alla fall....

Tur jag har träningen. Ett andningshål där man kan fokusera på något annat en stund. Bara mata på hårda slag på Kiboxen, trampa taktfast uttröttande på spinningen eller hålla räkningen och takten i de djupa benböjen på skivsångspasset.

I går fick jag hem papper får Vädda folkhögskola som har en Kostcoachutbildning på distans, 1 år. Kanske skulle det kunna vara något. Fast det duger ju inte som ersättning till högskolestudier så i sånt fall får det bli både och. I morgon blir det möte med studievägledare och där hoppas jag att kanske några av grubblerierna kan få lite ro.  

I dag har jag tagit en riktigt skön höstpromenad utan att titta åt en endaste svamp vilket andra verkar vara som tokiga i. Framåt kvällen ska jag jobba mig igenom ett core/spinpass på 85 min, ett av min hösts nya passatsningar. Kul som attan! 

I morgon blir det till att gå på Kibox. Hoppas "min nya" boxkompis kommer. Vi har boxats ett par gånger och vi har samma energi och styrka ungefär så nu är hon ovetandes utsedd till "min nya" boxkompis:) Hoppas hon är ok med det, hihi:)
Extensiell ångest

...är innehållet i det senaste dagarna. Inte vet jag vad jag ska rösta och troligen kommer jag sluta som arbetslös och fattig om jag inte ser till att plugga in 3 års högskolestudier inom det närmaste året medan jag fortsätter jobba heltid....shit! och så ska man (eller, ska man?) bilda familj och sånt också. Det går fan inte ihop sig......suck. Min kära sambo (40 år) är ett sådant bra stöd: "Jag vet hur det är, det börjar vid trettio sen fortsätter det bara" Tack för den!

Det bästa jag kan göra nu är att skriva en dröm på min lilla lapp och placera i Blossoms drömsmycke jag fick hem häromdagen och vänta…..eller?


Kanske skulle jag ta några djupa andetag. Vänta till det 15de och då söka in till höstens beteendevetenskapliga högskolekurser och vänta……


Eller så…..äh, jag vet inte. Den som lever får se så och lever gör jag ju i allra högsta grad om än med extensiell ångest!


Jaha, nu har det säkert gått en propp i källaren också och maskinen har slutat tvätta, det händer ibland.


Positiva saker:


·          Jag har hunnit med både spinning och fotvård på morgonen


·          Jag har ett jobb att åka till om ett par timmar som jag trivs riktigt
           bra med


·          I morgon är det helg och jag är ledig tills på Tisdag


·          När min hjärna fått lite perspektiv kommer jag att känna mig
           handlingskraftig


·          Jag har en fin sambo att längta efter tills i morgon då vi båda
           jobbat färdigt


·          Det brukar ordna sig


Tillbaka i den underbara vardagen!

 
"Europa (nedanför Sverige) har fenomenalt goda stenugnsbakade pizzor som jag låtit mig väl smaka under semestern!"

Idag har jag kört mitt första pass efter en månads semester. Semstern har tillbringats i bil ned till Albanien och hem igen. Lite bilder av vad semestern har innehållit förutom bilåkande kommer inom de närmaste dagarna!

För att väcka kroppen till liv valde jag att köra ett spinningpass som jag ju älskar. Hade lite glömt bort hur roligt jag tycker det är efter en vår med fokus på styrketräning. Men jag tycker verkligen om det, och 4 veckors semester verkade gjort gott för bra gick det och massor av energi kunde jag pressa ned i tramporna.

Nu är jag riktigt laddad inför hösten! Mitt nya träningsupplägg kommer att handla om att variera så mycket som möjligt. Styrka, kondition i en salig blandning och jag ska uttnyttja alla roliga pass som Friskis erbjuder.

En av höstens nyheter är Core/spin 85 min. Det blir ett måste. För övrigt kommer jag försöka hinna med så många Cirkelfyspass, Ki boxpass  och Intensivpass jag bara kan. Där emellan kanske jag får försöka hinna in i gymmet lite också men det blir inte prio. Prio blir att varje pass ska vara ett rent nöje och jag ska gå lycklig därifrån.

Kosten kommer jag att hålla på en balanserad nivå, som innan, men jag ska försöka tänka mindre på det. Det ska vara gott och meningsfullt att äta, punkt!

Nu har jag 4 tidningar att plöja igenom som väntat på mig under semsetern, Fitnessmagazine, Blossom, Må Bra och Friskispressen. Sen är det dags för höstens första arbetspass!

Jag tycker så mycket om vardagen och nu är den igång!

RSS 2.0