Äh, nu bygger jag hus istället :)

Jag och sambon ska bygga hus, därav de uteblivna inläggen här på sidan. Jag har flyttat fokus från träning till husbygge kan man säga. På sängbordet ligger nu inredningsmagasin och produktblad, Blossomtidningarna passerar direkt till "läst högen". I senaste numret av Blossom (som jag skumläste) stod något om att man befäst en vana efter 21 dagar.....Vill lova att det inte tar ens 14 dagar att bryta en....

Det känns lite tråkigt att träningen blivit bortprioriterad men jag hoppas den kommer igen när mer tid finns och nu är jag ändå glad för den nya inriktningen i mitt liv.

Är det så att du är intresserad av vårt stenhusbygge är du välkommen till stenhusbygget.blogg.se där vi kommer att dokumentera vår resa från hyrerättsinnehavare till stenhusägare!

 


Planeringen börjar tappa formen

Hum, jag som var så säker på det där med att jag skulle träna i dag, core/spinning skulle det bli. Det blev inte så. Jakten på tomter fortsatte istället med stormsteg får jag säga!

Mäklaren mötte vi i mörkret på en gräsbeklädd åker. Han liksom vi konstaterade att tiden kunde varit bättre vald medan vi snubblade runt med ficklampa för att leta tomtpinnar :) Tur vi sett tomten i dagsljus åtskilliga gånger tidigare!

Den som lever får se men jag känner mig något närmare tomtägare idag än för ett par dagar sedan. Gulp!

Erfarenhet av att bygga stenhus, någon?


Vilken toppenvecka det blir!

Åh, vilken vecka det här kommer bli! Eller bli och bli, det är ju redan onsdag så man kan väl säga att det just nu är en toppenvecka och jag ser fram emot resten.
En av anledningarna är att jag faktiskt är ledig ända tills på Lördag och har varit ledig sedan söndagskväll. Så lång ledighet och inga direkta planer ger utrymme till träning.
Veckan började med ett Medel/pulspass som var lika roligt som föregående vecka. Resten av veckan ska jag träna Medel/styrka, Core/spinning och Kibox. Kibox får det bli både Fredag och Söndag. På söndag har jag en "kiboxdate". Jag träffade nämligen henne som jag ibland har boxats med på passet i måndags och tog mod till mig och frågade om hon möjligen skulle köra något pass i veckan, och det skulle hon ju så nu ska jag för en gångs skull gå på ett kiboxpass och veta att jag får ett riktigt bra motstånd! Det ser jag fram emot!

Förutom träning så ska jag lägga lite tid på tomtletning, vilket inte är helt lätt...eller leta är ju lätt men hitta något bra är svårare.
I väntan på att hitta tomt kan det kanske bli en annan lägenhet som mellanlandning. Imorgon ska vi på visning i en vacker och lagom stor sekelskiftslya på 100kvm :) Den som lever får se......

....Nu tomtletning!


RSS 2.0