Bästa minuten på dagen!

Tillbaka hemma efter ett Puls/medelpass. Det var länge sen jag gick på ett sånt pass men takterna satt faktiskt i och jag orkade bättre än jag trott. Jag ska nog köra lite såna pass framöver. Det är bra pass att komma igång med när man slarvat med träningen en period. Passet väcker verkligen hela kroppen till liv och hjärtat får jobba rejält. Mycket skönt! Dessutom avslutas passet alltid med dagens (tycker jag) bästa minut. En minut som består av att bara ligga platt på golvet och vara nöjd över att man pallrade sig dit! Lite häftigt är det också att det är så mycket folk. Idag var det 65 personer inloggade till passet en kvart innan det började! Man måste inte känna sig ensam direkt…

 

Nu ska jag äta lite köttfärssås med spagetti, sen hoppas jag på lite ”Vad blir det för mat ” med Morberg

 


Något har hänt....

Den där solkyssta välmående sommarhuden har försvunnit, likaså det någotsånär fasta underhudsfettet. Huden har intagit någon slags glåmig, pepplig och sträv outlook i samma tempo som det fasta underhudsfettet har förvandlats till fett av lite fluffigare sort…inte så att det stör, men det finns ändå en skillnad och jag är lite förvånad än en gång över hur fort det kan gå. Dessutom råkade jag i dag se att de forna tricepsen mer liknar en, vad ska man säga, Leguanhaka, ni vet en sån där lapp som hänger och slänger på Leguaner…


Men det blir väl så……hösten har rullat in, jag har, eller hade, hoppas jag, kommit av mig lite. Pannkakor är gott, glass med chokladsås och grädde är också gott, för att inte tala om chokladpudding och mazariner och morotskaka och……..och….


Men nu är jag på G igen känns det som!


Jag har gjort något nytt, jag har varit på Kickboxning, i tisdags! Jag tycker så mycket om att befinna mig i nya sammanhang, där man inte alls vet vad för ”regler” som gäller. Man måste liksom treva sig fram som i mörker som successivt försvinner bort (oj, det lät djupt). Riktigt så djupt var det inte att gå på kickboxning. Dessvärre måste jag säga att jag är lite besviken, jag hade föreställt mig något annat. Vi höll till nere i en liten jumpasal, en sån med grönt plastgolv och ribbstolar på väggarna. Får mig direkt att tänka på skolgymnastiken vilket automatiskt leder till obehag för min del. Inget vidare välkomnande av ledarna heller vilket gjorde att det där strävandet i mörker liksom förlängdes en aning. Passet på två timmar bestod av enormt mycket teknik som medförde låg puls vilket inte är något för en endorfintorsk som mig.  Dessutom delade man både mitsar och handskar som redan innan passet luktade ruttet, usch. Det var riktigt otäckt! Den odören kan jag säga att jag att jag sällan känt. Dessutom känns det ju sådär att köra in sina händer i mitsar och handskar som är helt våta av svett från en annan människa som man absolut inte känner. Nej, något mer kickboxande blir det inte för mig, eller rättare sagt, jag håller mig till Friskis och svettis Kiboxpass som är både intensiva, roliga och framför allt med fräscha redskap!! Tur att Friskis finns.


Idag har jag tagit mig igenom ett Core/spinnpass som jag var på vippen att stanna hemma från. Men tur som en tokig att jag gick för jag tror det blir lite av min nystart.


Jippi!! Nu är det verkligen höst, rutiner, träning och mys som gäller!

 


...och nu blir det bio!

Vilken dag jag haft! Jag har verkligen bara skrotat runt i lägenheten och inte gjort ett vettigt dyft. Inte alls likt mig får jag säga! Men det har faktiskt varit rätt skönt:)
Nu fram på kvällskvisten har det börjat styra upp sig. Har precis avslutat ett skivstång/spinpass på 85 min och ska nu avsluta dagen med att gå på bio och se Hämden...tror jag den hette. Hoppas jag inte somnar....

Föresten, den 19 okt kan det hända att jag testar på Kibox på klubben här i stan...spännande!

Hej svejs!


Endorfinflow

Precis hemkommen efter ett cirkelfys pass på gymmet. Låg på påtagligt endofinunderskott när jag begav mig, men hepp, så var det borta. Underskottet har nu ersatts av endorfinöverskott och jag bara ler. Friskis har reklamplanscher som signalerar att det är svårt att dölja att man varit där pga. av leendet man får på läpparna eller nåt åt det hållet. Och det stämmer faktiskt. Det är inte första gången jag kommer på mig själv med ett leende på läpparna efter ett bra pass. Man kan känna sig lite fånig med det där leendet men det är det värt. Mer leenden till folket! 

Dessutom träffade jag på en träningsbekant jag inte sett på länge vilket också gjorde sitt till. Blir det tillfälle ska jag nog lura med honom på ett Kiboxpass, han verkade lite nyfiken på det...

Nu ska här ses på film och äta nybakat bröd, fillimpa, som sambon bakat. Det ska bli smaskit. Recept finns under kategorin Bakstuga. Hett tips!


Rätt in i ovissheten....:)

Åh, vilket underbart pass! Kibox idag med, men det är så kul. Det värsta är att min "kompis" inte dykt upp på ett par gånger så nu kastar man sig in i ovissheten inför varje pass.

Idag fick jag köra mot, eller med om man så vill, en medelålders glasögonbeklädd herre som kört ett pass tidigare och inte...., skit i det föresten, vi var inte riktigt..., jag vet inte hur jag ska säga....., men vi var inte riktigt matchande eller nåt.....hum. Men allt går ju och nu sitter jag här och eftersvettas med ett leende på läpparna som vanligt efter ett bra pass.

Undrar om det finns någon slags klubb här i stan?? Blir till att ta reda på. Fast då kanske man måste slåss på riktigt? eller hur går det till....det är träningen jag vill åt, och kraften, nej, inte styrkan..kraften liksom :)

Nu blir det dusch innan syrran kommer på besök. Nice :)

Tack föresten Rysken för handsktipset!

RSS 2.0