Blåbärskesella

  

Blåbärskesella                                              Före detta blåbärskesella

Jag har börjat med att alltid mixa min kesella med stavmixer. Smaken blir så mycket bättre än av att bara blanda med sked. I den här kesellan hade jag 100g blåbär och några "puffar" kanel. Kanelen förhöjer smaken och du behöver absolut inte blanda i någon otäck  (tycker jag) Fun light!

Nu blir det till att se lite nyheter innan ögonen går ihop.
Hoppas på lite träningsvärk i morgon!

Kommentarer
Postat av: Vilhelmina

Ser härligt gott ut! Jag skall också köpa stavmixer, så det så! ;D Fast kanske inte just till Kesella men ändå.

2010-05-17 @ 22:50:23
URL: http://vilhelminaullemar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0