Kycklingfilé med fetaostbulgur och broccoli


Foto: © Tove Sandström

Dagens lunch blev en sån där "man tager vad man haver blandning" och jag måste säga att fetaostbulguren blev en höjdare!

Stek kyckling och koka broccolin, det vet ni hur man gör
Stek purjolök
Koka sedan upp bulguren
När det är ca 1 min kvar på bulguren ha i små tärningar av fetaost. Lagom när bulguren kokat färdigt har osten smält alldeles ljuvligt. Blanda i den stekta purjolöken och servera!

Bulguren tillsammans med osten påminner om risotto men blir förstås lite mer nyttig och GI-aktig.

Väl värt att prova!


Kommentarer
Postat av: Karin

Bra tips. Såg riktigt gott ut!

2010-05-04 @ 21:18:18
URL: http://fitnessochhalsa.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0