Köttfärsbiff med hemmagjord klyftpotatis och Raod island dressing på yoghurt


Foto: © Tove Sandström

Vilken middag jag styrde upp!

Köttfärsbiffar:
Nötfärs
Ägg
Chili
Vitlök
Färsk timjan
Salt och peppar

Road island dressing:
Turkisk yoghurt 10%
Chilisås
Vitlök
Salt och peppar

Potatisen blev perfekt!
Den penslade jag med olivolja och kryddade med salt, peppar och vitlökspulver.
In i ugnen på 250 grader ca 15 min

Antagligen är det rent kostmässigt bättre med kokt potatis men va tusan, jag har följt kostschemat i det närmaste exempariskt i mer än en vecka så det här kunde jag gott unna mig!

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej Tove

Vilken härlig sida du har och vilka smarriga recept:)

//Karin

2010-05-05 @ 07:35:27
URL: http://bodyaction.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0