Tillbaka i den underbara vardagen!

 
"Europa (nedanför Sverige) har fenomenalt goda stenugnsbakade pizzor som jag låtit mig väl smaka under semestern!"

Idag har jag kört mitt första pass efter en månads semester. Semstern har tillbringats i bil ned till Albanien och hem igen. Lite bilder av vad semestern har innehållit förutom bilåkande kommer inom de närmaste dagarna!

För att väcka kroppen till liv valde jag att köra ett spinningpass som jag ju älskar. Hade lite glömt bort hur roligt jag tycker det är efter en vår med fokus på styrketräning. Men jag tycker verkligen om det, och 4 veckors semester verkade gjort gott för bra gick det och massor av energi kunde jag pressa ned i tramporna.

Nu är jag riktigt laddad inför hösten! Mitt nya träningsupplägg kommer att handla om att variera så mycket som möjligt. Styrka, kondition i en salig blandning och jag ska uttnyttja alla roliga pass som Friskis erbjuder.

En av höstens nyheter är Core/spin 85 min. Det blir ett måste. För övrigt kommer jag försöka hinna med så många Cirkelfyspass, Ki boxpass  och Intensivpass jag bara kan. Där emellan kanske jag får försöka hinna in i gymmet lite också men det blir inte prio. Prio blir att varje pass ska vara ett rent nöje och jag ska gå lycklig därifrån.

Kosten kommer jag att hålla på en balanserad nivå, som innan, men jag ska försöka tänka mindre på det. Det ska vara gott och meningsfullt att äta, punkt!

Nu har jag 4 tidningar att plöja igenom som väntat på mig under semsetern, Fitnessmagazine, Blossom, Må Bra och Friskispressen. Sen är det dags för höstens första arbetspass!

Jag tycker så mycket om vardagen och nu är den igång!

Kommentarer
Postat av: Malin I Form

Det ska bli roligt att få se lite bilder från semestern! Härligt att komma igång med träningen nu igen i alla fall..

2010-09-05 @ 22:13:59
URL: http://maliniform.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0