Helgens "träning": Bugg!

Idag blev det bara en lång, raskt kvällspromenad. Känner mig rätt mör efter att avslutat ett dygns jobb och en innehållsrik helg vilket också är anledningen till att ni inte fått något nytt att läsa. Fredagen var det ju middag hos systeryster som jag skrev tidigare. Mycket trevligt, vi blev kvar till långt in på småtimmarna. Lördagens aktiviteter bestod i hårklippning, stadsrännande och slutligen 30-års fest för en bekant.

Festen var kanontrevlig och jag njöt i fulla drag av att socialisera med massa nya härliga människor. Och som vi dansade, i flera timmar känns det som. Den ena buggen efter den andra med frekvent ökning av olika snurrar i högre och högre svårighetsgrad allt eftersom att stämningen steg :) När det började ljusna gick vi möra hemåt. En promenad på säkert en timme. Vilken toppenkväll! Och att gå hem när det ljusnat i tun tröja kan ju inte betyda annat än att sommaren är här!!

Nu, kycklingsallad!


Kommentarer
Postat av: Susanne

Sv: Tack! Det var så härligt ute så jag var bara tvungen att ta kort när det speglade sig i vattnet... :) Ja dom sa det till mig i repan oxå när vi skojade om det... ;)Dans är bra träning det oxå minsann... Och sommaren är banne mig här nu!! :P2010-05-31 @ 19:55:11
URL: http://zuzibuz.blogg.se/
Postat av: Andrej

Dans! Det var banne mig inte i går. Visst blir man glad av att dansa?

2010-06-01 @ 20:33:50
URL: http://www.rysken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0